De accountantskantoren van Olaf ten Hoopen (links) en Eric Hutten zijn sinds 1 januari gefuseerd. Het ‘nieuwe’ behoort tot de grootsten van Nederland.
Volledig scherm
PREMIUM
De accountantskantoren van Olaf ten Hoopen (links) en Eric Hutten zijn sinds 1 januari gefuseerd. Het ‘nieuwe’ behoort tot de grootsten van Nederland. © Ronald Hissink

Na fusie horen accountants Olaf en Eric bij de grootsten van het land: ‘Ranglijst houdt ons niet bezig’

Ze hebben 20 vestigingen, 900 medewerkers en 35.000 klanten. Toch voelt het voor Olaf ten Hoopen en Eric Hutten alsof ze een nieuw bedrijf opbouwen. Sinds dit jaar zijn hun accountantskantoren, met wortels in Flevoland en Twente, gefuseerd tot Moore MKW: ,,Net als onze grondleggers beginnen wij in zekere zin op nul.”

0 reacties

  1. Tweede Kamer vol in aanval om muziek zachter te krijgen, horeca vreest voor bestaansrecht
    1

    Tweede Kamer vol in aanval om muziek zachter te krijgen, horeca vreest voor bestaans­recht

    Als de muziek in discotheken en kroegen verplicht zachter moet komt het bestaansrecht van ondernemers in gevaar. Daarvoor waarschuwt brancheorganisatie Koninklijke Horeca Nederland donderdag. De Tweede Kamer nam deze week met grote meerderheid een motie aan waarin staat dat het maximale geluidsniveau op evenementen en in de horeca naar beneden moet. Alleen Forum voor Democratie, PVV en BVNL stemden tegen.