Joost Hoving
Volledig scherm
PREMIUM
© Joost Hoving

Waarom kiezen we ervoor alleen armoede onder kinderen te verbieden?

columnIrene van den Berg is journalist en columnist, gespecialiseerd in financiële psychologie. Zij probeert ons economische gedrag te verklaren.

7 reacties

 • Anoniem

  2 maanden geleden
  Rutte smijt liever het geld de grens over, geld dat we nooit meer terug zien. Hij zou eens eigen volk helpen......
 • Robbert Scholten

  3 maanden geleden
  Als je iets tegen de nog steeds bestaande echte armoede want dat bestaat in Nederland, zeker in de steden wil doen moet je je richten op de gezinnen, het is debiel om het alleen over de kinderen te hebben.we sterven in het geld HET ZAL EEN HELE KLUS WORDEN,maar het moet kunnen,en vooral niet te hoge verwachtingen hebben want als je nu nog aan dekmantel staat is er altijd een situatie met complexeproblemen
 • Robbert Scholten

  3 maanden geleden
  Ik denk dat als ouders het arm hebben het hele gezin dat probleem heeft,armoede is niet iets voor specifiek het kind,overigens heeft Rutte sinds 2000 daar in negatieve zin groots aan bijgedragen met een oppositie die het daar blijkbaar helemaal mee eens was/is zeker de pvda
 • Robbert Scholten

  3 maanden geleden
  Echt weer een debiel plan,dan zal je de ouders uit de armoede moeten trekken
 • jos zoet

  3 maanden geleden
  Stop met dat eeuwige reguleren ! Geen toeslagen meer en alles vanuit lagere belastingschalen opnieuw vaststellen. Dit scheelt een vermogen aan controlekosten en stimuleert het werken.
 1. Touringcarbedrijven uit Oost-Nederland staan achter oproep voor langere coronasteun: ‘Echt noodzakelijk’
  PREMIUM

  Touringcar­be­drij­ven uit Oost-Nederland staan achter oproep voor langere coronas­teun: ‘Echt noodzake­lijk’

  Het kabinet moet de coronasteun voor touringcarbedrijven verlengen, zolang reizigers in een bus een mondkapje moeten dragen. Daarvoor pleit brancheorganisatie Busvervoer Nederland. De oproep kan op steun rekenen van touringcarbedrijven in Oost-Nederland, die vrezen dat er zonder de financiële steun grote problemen kunnen ontstaan. ,,Het houdt een keer op.”