Volledig scherm
PREMIUM
© Koen Verheijden

‘We omzeilen bezorgkosten door een deel terug te sturen’

Geld & GelukIn deze rubriek vragen we lezers naar hun relatie tussen Geld & Geluk. Christel en Annebeth speuren naar kleding met veel korting en kunnen op vakantie van weinig rondkomen. Ze wonen in een huurappartement in Arnhem.

Christel: ,,We hebben een en-ofrekening. Daar storten we allebei 800 euro per maand op.”

Annebeth: ,,Daarvan betalen we de huur, die is 700 euro. De energierekening is 40 euro per maand. Dan betalen we nog 13 euro voor water, 30 euro voor tv en internet, ieder 125 euro voor de zorgverzekering en ieder 200 euro per maand collegegeld. We kennen elkaar van school, werk en kerk. We zijn drie jaar samen en verloofd.”

  1. Bestaan onze winkels over 5 jaar nog? ‘Ja, maar directe verkoop of voorraad wordt zeldzaam’
    PREMIUM

    Bestaan onze winkels over 5 jaar nog? ‘Ja, maar directe verkoop of voorraad wordt zeldzaam’

    De winkelleegstand neemt voor het eerst in jaren weer toe, terwijl de online verkoop juist tegen de klippen opgroeit. Om te overleven is het noodzakelijk dat niet alleen de ketens, maar ook zelfstandige winkeliers meeprofiteren van e-commerce. Maar hoe? De bedenkers van Winkelstraat.nl hebben het antwoord naar eigen zeggen gevonden. ,,De combinatie van de ervaring van de winkeliers met een online marktplaats voor exclusieve mode is een gouden formule.’’