Distributiecentrum van kleertjes.com in 's-Heerenberg. Het bedrijf, gespecialiseerd in kinderkleding, wordt later dit jaar overgenomen door Wehkamp.
Volledig scherm
Distributiecentrum van kleertjes.com in 's-Heerenberg. Het bedrijf, gespecialiseerd in kinderkleding, wordt later dit jaar overgenomen door Wehkamp. © theo kock persfotografie

Wehkamp maakt eindelijk winst en neemt meteen kleertjes.com over

Kindermodewebshop kleertjes.com komt in handen van Wehkamp. Het bedrijf - in 2003 opgericht door Claudia Willemsen - hoopt door gebruik te maken van de faciliteiten van de Zwolse webreus, bestellingen sneller thuis te bezorgen, de site te verbeteren en het assortiment uit te breiden.

  1. Crisis bij Chinese vastgoedreus dreunt door tot in Apeldoorn: dochterbedrijf e-Traction te koop
    PREMIUM

    Crisis bij Chinese vastgoed­reus dreunt door tot in Apeldoorn: dochterbe­drijf e-Traction te koop

    De crisis bij de Chinese vastgoedreus Evergrande dreunt tot in Apeldoorn door. Nu Evergrande om omvallen staat, wordt het Apeldoornse e-Traction in de etalage gezet. Verkoop van het technologiebedrijf, dat elektrische wielaandrijvingen ontwikkelt, moet de schuldenlast van 260 miljard euro iets omlaag brengen. e-Traction is daarmee het eerste Nederlandse dochterbedrijf dat direct wordt geraakt door de crisis.