Zo reageert Nederland op de persconferentie: van ‘is dit De Speld?' tot 'stap voorwaarts’

reactiesNa een winterslaap van ruim vijf weken gaat Nederland vanaf morgen bijna helemaal van het slot. De culturele sector mag onder voorwaarden weer open, net als restaurants en cafés. Ook mogen evenementen onder strenge voorwaarden weer worden gehouden. Waar horecaondernemers in jubelstemming verkeren, overheerst in de evenementensector diepe teleurstelling. ,,Met verbijstering hebben wij naar deze schertsvertoning gekeken.”

2 reacties

 • Wim Koning

  4 maanden geleden
  Wij moeten voorzichtig zijn want over 3 weken gaat weer alles dicht .dus hou je aan de coronaregels daar kun je mee uit .
 • Paul Gerritsen

  4 maanden geleden
  Dit is toch niet meer uit te leggen als je de cijfers van de ziekenhuizen en ic’s ziet. Straks zijn de ic’s leeg en loopt de psychische hulpverlening helemaal vast. We hebben vrijheid nodig om te kunnen ontladen. Dit gaat alleen maar leiden tot burgerlijke ongehoorzaamheid en groepen in de samenleving die tegenover elkaar komen te staan. Het is wel een keer klaar Den Haag!
 1. LIVE | GGD’s sluiten testlocaties vanwege storm Corrie, nieuw dagrecord met 75.199 positieve tests
  CORONAVIRUS

  LIVE | GGD’s sluiten testloca­ties vanwege storm Corrie, nieuw dagrecord met 75.199 positieve tests

  Het RIVM meldde zondag 75.199 nieuwe besmettingen over de afgelopen 24 uur. Dat is een nieuw dagrecord sinds de coronapandemie begon. Het aantal nieuwe coronagevallen loopt sneller op dan de systemen kunnen registreren. En test- en vaccinatielocaties in Vlissingen, Rotterdam, Purmerend en Zaandam zijn uit voorzorg gesloten vanwege de verwachte storm Corrie.Volg alle ontwikkelingen rond het coronavirus in ons liveblog.