Serious Request, de jaarlijkse inzamelingsactie van NPO 3FM, leverde vorig jaar 1.418.513 euro op. Zes dj's wandelden in estafette bijna 500 kilometer van Goes naar Groningen.
Volledig scherm
PREMIUM
Serious Request, de jaarlijkse inzamelingsactie van NPO 3FM, leverde vorig jaar 1.418.513 euro op. Zes dj's wandelden in estafette bijna 500 kilometer van Goes naar Groningen. © ANP Kippa

3FM-wandeltocht Serious Request gaat dit jaar via Nunspeet, Elburg en Kampen naar Zwolle

videoDe jaarlijkse 3FM-actie Serious Request strijkt vlak voor de kerst neer in het verspreidingsgebied van de Stentor. Dat de wandeltocht van de radio-dj’s in Roermond begint en in Zwolle eindigt was al bekend. Nu blijkt dat de dj’s tussenstops gaan maken in onder meer Nunspeet, Elburg en Kampen.

 1. Kerken en minister: ‘Breng aantal bezoekers bij voorkeur terug tot maximaal 30’
  PREMIUM
  Video, update

  Kerken en minister: ‘Breng aantal bezoekers bij voorkeur terug tot maximaal 30’

  Het kerkelijke samenwerkingsverband CIO (Interkerkelijk Contact in Overheidszaken) vraagt kerken hun verantwoordelijkheid te nemen als het gaat om de bestrijding van het coronavirus. Zo roept de organisatie kerken op ‘hun verantwoordelijkheid te nemen als deel van de Nederlandse samenleving en met inachtneming van de eigen plaatselijke situatie het aantal bezoekers terug te brengen, zo mogelijk en bij voorkeur tot het maximum van 30'.
 1. de Stentor Nieuws Update: Zwarte dag voor Frankrijk en wie dumpte deze puppy's?
  Play

  de Stentor Nieuws Update: Zwarte dag voor Frankrijk en wie dumpte deze puppy's?

  29 oktober
 2. In deze Deventer straat is de kerst al begonnen!
  Play

  In deze Deventer straat is de kerst al begonnen!

Veluwe