Normaal gesproken loopt Ampie door zijn verlichte tuin als er bezoekers komen. Dit jaar houdt corona hem achter de ramen.
Volledig scherm
PREMIUM
Normaal gesproken loopt Ampie door zijn verlichte tuin als er bezoekers komen. Dit jaar houdt corona hem achter de ramen. © Henri van der Beek

Ampie (81) gooit beroemde lichtjestuin in ’t Harde open (maar moet zelf ziek achter het raam toekijken)

videoDe lichtjes van Ampies Berg in ’t Harde gaan aan. Mensen zijn welkom. Maar een praatje met de lampjesmeester zelf zit er niet in. ,,Mijn vrouw en ik hebben corona en moeten het vanachter het raam bekijken.’’

4 reacties

 • Marianne Eilander

  5 maanden geleden
  Wat geweldig mooi weer. Ik ga ieder jaar kijken. Dat is de moeite waard hoor. Ik wens U samen met de familie sterkte toe. Hopelijk gezond Nieuwjaar.
 • BJJ Ruiter

  5 maanden geleden
  Er zijn nog vele mensen die daar werken . Dat is gped geregeld daar . Waarom niet samen in één kamer als ze allebei corona hebben .Ze hebben allebei corona .In het ziekenhuis liggen corona patienten ook samen in één kamer .Ik wens Ampie en zijn vrouw beterschap en geniet samen van jullie prachtige uitzicht .
 • Rob C

  5 maanden geleden
  Dit kan toch niet open, als de twee eigenaren corona hebben? Stel gewoon 5 dagen uit...
 • henk hartog

  5 maanden geleden
  Raar, samen hebben Jullie die Griepvirus corona, en samen in quarantaine in de zelfde woonruimte , maar genees je dan als je op elkaars lip zit? Maar ziet er gaaf uit.. Pas Bekeken !

Veluwe