Volledig scherm
© Stefan Verkerk

Auto botst tegen boom en vliegt in brand op A28 bij 't Harde

Op de A28 tussen 't Harde en Nunspeet is vanochtend een auto van de weg geraakt en tegen een boom gebotst. Daarna vloog de auto in brand. Beide inzittenden zijn met onbekende verwondingen met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. 

 1. Eerste Sobibor Award gaat naar Elburgse Renata (16) : ‘Het onderwerp is loodzwaar, maar het is fijn om erkenning te krijgen’
  PREMIUM
  Video

  Eerste Sobibor Award gaat naar Elburgse Renata (16) : ‘Het onderwerp is loodzwaar, maar het is fijn om erkenning te krijgen’

  Als hoog-sensitieve jonge vrouw voelde Renata van Vuuren (16) uit Elburg letterlijk een deken van dood, verdriet en wanhoop aan de rand van het massagraf bij een bezoek aan concentratiekamp Sobibor. Ze verwerkte haar heftige ervaringen in een indrukwekkende tekening en dito gedicht dat haar de allereerste Young Ambassadors Award van de Stichting Sobibor opleverde.
 2. Kerken en minister: ‘Breng aantal bezoekers bij voorkeur terug tot maximaal 30’
  PREMIUM
  Video, update

  Kerken en minister: ‘Breng aantal bezoekers bij voorkeur terug tot maximaal 30’

  Het kerkelijke samenwerkingsverband CIO (Interkerkelijk Contact in Overheidszaken) vraagt kerken hun verantwoordelijkheid te nemen als het gaat om de bestrijding van het coronavirus. Zo roept de organisatie kerken op ‘hun verantwoordelijkheid te nemen als deel van de Nederlandse samenleving en met inachtneming van de eigen plaatselijke situatie het aantal bezoekers terug te brengen, zo mogelijk en bij voorkeur tot het maximum van 30'.
 1. De Jonge: Het ziet er niet goed uit voor verruiming december
  Play

  De Jonge: Het ziet er niet goed uit voor verruiming december

 2. Staatsloterij zoekt winnaars oudejaarstrekking
  Play

  Staatslote­rij zoekt winnaars oude­jaarstrek­king

Veluwe