Bewoner uitgebrande woning Elburg na ziekenhuisbezoekje opgepakt

videoDe bewoner van het huis dat dinsdagavond in Elburg volledig uitbrandde, is vannacht in het ziekenhuis aangehouden. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij de brand. De man moest naar het ziekenhuis, omdat hij rook had ingeademd. 

Rond half negen dinsdagavond werd de brandweer gealarmeerd voor een woningbrand aan de Nijenbeekstraat in Elburg. De brand greep snel om zich heen en de brandweer moest de bewoner uit het huis redden. Hij werd ter controle naar het ziekenhuis gebracht omdat hij rook had ingeademd. Ondertussen brandde zijn woning volledig uit. Na controle bleek de man - de politie wil zijn leeftijd niet prijsgeven - gezond genoeg om het ziekenhuis te verlaten. Daarop werd hij direct aangehouden door de politie.

  1. Klanten van de Jumbo in Elburg vrezen besmetting niet: ‘Als ik mijn handen en het karretje reinig, dan kan mij niets gebeuren’
    PREMIUM

    Klanten van de Jumbo in Elburg vrezen besmetting niet: ‘Als ik mijn handen en het karretje reinig, dan kan mij niets gebeuren’

    Bij de Jumbo in Elburg lopen de klanten in en uit, zoals op elke normale dag. Dat in deze supermarkt een aantal personeelsleden het coronavirus heeft, is de meesten wel bekend. ,,Als ik zelf netjes mijn handen reinig en het karretje, dan kan mij niets gebeuren’’, zegt een van de klanten. De GGD liet eerder vandaag weten dat bezoekers niet meer risico hebben gelopen dan elders.

Veluwe