oliebollen
Volledig scherm
PREMIUM
oliebollen © shutterstock

Bij SV ‘t Harde bakken ze oliebollen in mei om geld op te halen: ‘Juist nu de tijd om elkaar te helpen’

Vanwege de vele clubacties om geld op te halen stopte voetbalclub SV ’t Harde dit jaar ‘eventjes’ met de oliebollenactie. Maar die actie is eerder dan verwacht weer opgetuigd. Door de coronacrisis haalt de club geen inkomsten meer uit de kantine, dus gaan de voetballers eind meil oliebollen bakken, in samenwerking met Bakkerij Grootkarzijn. 

Het zijn penibele tijden, ook voor de voetbalverenigingen. Kantines blijven dicht en de omzet kunnen ze vergeten. Wie SV ’t Harde financieel wil steunen, kan oliebollen kopen in mei. Die jaarlijkse traditie ging afgelopen jaar voor het eerst niet door vanwege andere acties. In samenwerking met Bakkerij Grootkarzijn moeten honderden bollen eind mei naar de huizen worden gebracht. 

  1. Rij-instructeur Arnold is positief over de toekomst: ‘Al wordt het een uitdaging om de achterstanden in te halen’
    PREMIUM
    Een nieuw begin

    Rij-instruc­teur Arnold is positief over de toekomst: ‘Al wordt het een uitdaging om de achterstan­den in te halen’

    Nog lang niet alle beroepen kunnen weer aan de slag, maar na de versoepelingen van de afgelopen maand kunnen we al wel weer wat meer in deze coronatijden. We praten met mensen die er mee te maken hebben. Wat deden ze de afgelopen maanden en hoe zien ze de toekomst? Vandaag: Arnold Dijkhuizen (39), eigenaar van Verkeersschool Dijkhuizen in Elburg.

Veluwe