Luuk Montizaan is begonnen met het oplappen van de antieke sloep van de Elburger scouts. De boot raakte ernstig beschadigd door vlammen.
Volledig scherm
PREMIUM
Luuk Montizaan is begonnen met het oplappen van de antieke sloep van de Elburger scouts. De boot raakte ernstig beschadigd door vlammen. © Bram van de Biezen

Brand in de sloep, Elburger scouts alweer de dupe van vandalen

Voor de tweede keer in korte tijd is de Elburger scouting de dupe geworden van brandstichting. Een paar weken geleden ging het nog maar net goed, maar afgelopen donderdag raakte de sloep van de scouts ernstig beschadigd door de vlammen. Cameratoezicht moet nu een einde maken aan het vandalisme.

  1. Nieuw concept van pop-up Binnen de Poorte in Elburg slaat aan
    PREMIUM
    Over de tong

    Nieuw concept van pop-up Binnen de Poorte in Elburg slaat aan

    Sinds kort is Elburg een nieuw concept rijker. Het succesvolle restaurant Binnen de Poorte heeft een pop-upzusje gekregen dat afstapt van het traditionele voor-, hoofd- en nagerecht maar verschillende gerechtjes aanbiedt ter grootte van een voorgerecht. Op deze manier kan je van alles een beetje proeven, gerechtjes delen, maar ook even snel een hapje eten. Er wordt gewerkt met pure, verse ingrediënten en de menukaart heeft een Aziatisch tintje.

Veluwe