Wethouder Henk Wessel (rechts) en vastgoedondernemer Evert van de Poll brengen een toost uit op de realisatie van fase 3 van winkelcentrum ’t Harde.
Volledig scherm
PREMIUM
Wethouder Henk Wessel (rechts) en vastgoedondernemer Evert van de Poll brengen een toost uit op de realisatie van fase 3 van winkelcentrum ’t Harde. © gemeente Elburg

Een toost, maar nog geen gat in de lucht: komt het nu eindelijk goed met winkelcentrum ’t Harde?

Het is inmiddels vijf jaar geleden dat er wat te vieren was in het winkelcentrum van ’t Harde. In 2016 werd de tweede fase van het project opgeleverd. En daar was al zeker tien jaar overheen gegaan. Fase 3 leek een stap te ver. Maar nu ligt er ineens een ronkend persbericht van de gemeente Elburg: ‘Start bouw dit najaar.’ Wat is er gebeurd?

  1. Veluwse kroegeigenaren blazen het stof van de bar en staan te popelen: ‘We mogen weer’
    PREMIUM

    Veluwse kroegeige­na­ren blazen het stof van de bar en staan te popelen: ‘We mogen weer’

    De aangekondigde versoepelingen zijn voor veel kroegeigenaren een geschenk uit de hemel, ook op de Veluwe. Demissionair minister Ferd Grapperhaus van Justitie en Veiligheid liet weten af te willen van het onderscheid tussen ‘natte’ en ‘droge’ horeca, waardoor restaurants en cafés hun deuren op 5 juni kunnen openen. ,,Ik kreeg uitgelaten appjes van collega’s. Iedereen heeft er weer zin in.”

Veluwe