Elburgs golftalent (12) maakt stormachtige ontwikkeling door: ‘plezier is het belangrijkste’

VIDEOWoont de nieuwe Tiger Woods in Elburg? De kersverse Nederlands jeugdkampioen golf Björn Driessen (12) is in ieder geval op de goede weg. De jonge Elburger droomt al van grotere successen. Zijn ouders vinden het vooral belangrijk dat hij er plezier in heeft. ,,Waar het toe leidt, zien we later wel’’, zegt moeder Carolien Driessen.

Aan zelfvertrouwen geen gebrek bij de jonge Björn. Voordat hij afgelopen zaterdag richting golfpark De Haenen in Teteringen vertrok, waar het NK  Strokeplay tot en met 12 jaar werd gespeeld, oefende de Elburger alvast zijn overwinningsspeech. ,,Want je kunt natuurlijk nooit weten’’, lacht moeder Carolien. ,,Bij golf is het goed gebruik om een kleine toespraak te houden wanneer je een toernooi wint. En dat begint al bij de jeugd.’’

  1. Maatschappelijk werkster verdacht van oplichten dementerende vrouw uit Heerde

    Maatschap­pe­lijk werkster verdacht van oplichten dementeren­de vrouw uit Heerde

    Een 45-jarige inwoonster van ’t Harde zou als maatschappelijk werkster een dementerende vrouw in Heerde bijna 245.000 euro afhandig hebben gemaakt. Dat bleek gisteren op de rechtbank in Arnhem. De officier van justitie wil dat ze het bedrag inlevert. Daarnaast eiste hij een werkstraf van tweehonderd uur en een voorwaardelijke gevangenisstraf van drie maanden voor valsheid in geschrifte en oplichting.

Veluwe