In één van de huizen aan de rechterkant werd het vuurwerk door de brievenbus gegooid. De politie kwam zaterdagmiddag nog even poolshoogte nemen aan de Terbekeweg in Elburg.
Volledig scherm
In één van de huizen aan de rechterkant werd het vuurwerk door de brievenbus gegooid. De politie kwam zaterdagmiddag nog even poolshoogte nemen aan de Terbekeweg in Elburg. © Arnoud Heins

Gezin uit Elburg ontsnapt aan ramp: ‘Vuurwerk door brievenbus gooien levensgevaarlijk’

UPDATEEen jong gezin uit Elburg is gisteravond laat aan een ramp ontsnapt. In hun woning aan de Terbekeweg werd een stuk zwaar, illegaal vuurwerk door de brievenbus gegooid. Er raakte echter niemand gewond. Wel veroorzaakte de knal schade in de hal.  

 1. Verpatsten medewerkers van Defensie in Apeldoorn spullen van de baas voor eigen gewin?
  PREMIUM

  Verpatsten medewer­kers van Defensie in Apeldoorn spullen van de baas voor eigen gewin?

  Honderden stoelen, tientallen wasdrogers en -machines, televisies, matrassen, koelkasten en minstens 154 rolkastdeuren... Er verdwenen in 2018 en 2019 veel waardevolle spullen van het Ministerie van Defensie in onder meer ’t Harde, Ugchelen en Apeldoorn. Een deel ervan dook op Marktplaats op. Justitie denkt dat drie medewerkers van het facilitair bedrijf van Defensie de baas bestolen hebben.
 1. Grote brand in de binnenstad van Kampen
  Play

  Grote brand in de binnenstad van Kampen

 2. Nul graden, maar eerste durfals duiken buitenzwembad in
  Play

  Nul graden, maar eerste durfals duiken buitenzwem­bad in

Veluwe