Harriët Stoffer.
Volledig scherm
Harriët Stoffer. © Actief Werkt!

Harriët Stoffer uit Elburg beste flexkracht regio Nunspeet

Harriët Stoffer is door uitzendbureau Actief Werkt! verkozen tot Superkracht van de regio Nunspeet. Ze werkt als commercieel administratief medewerker bij het bedrijf Duratherm in Elburg.

Harriët Stoffer wordt bij Duratherm geprezen om haar leergierigheid, inzet en enthousiasme. Het bedrijf is gespecialiseerd in aardwarmte. Harriët is met deze verkiezing automatisch genomineerd voor de landelijke Superkracht Award 2019, die zij kan winnen door de komende periode zo veel mogelijk stemmen binnen te halen. 

De Superkracht verkiezing 2019 is een initiatief van uitzendbureau Actief Werkt! en wordt voor het derde jaar op rij georganiseerd om flexkrachten in het zonnetje te zetten en waardering te geven. Uit ruim 6.000 eigen flexkrachten wordt in iedere regio de beste flexkracht genomineerd, waarna op 7 november de landelijke winnaar wordt bekendgemaakt. Die mag zich een jaar lang Superkracht 2019 noemen.

Flexkrachten leveren een belangrijke bijdrage aan de arbeidsmarkt, vindt Actief Werkt!. In de huidige krappe arbeidsmarkt zijn flexwerkers belangrijker dan ooit; een flexibele schil stelt bedrijven in staat om te groeien. 

Stemmen

De komende periode worden de genomineerden uit alle regio’s bekend gemaakt, waarna iedereen in Nederland van 28 oktober tot en met 6 november kan stemmen op de Superkracht van zijn of haar keuze. 

Veluwe