Een van de scherpe bochten aan de Bovenweg in Doornspijk, waarover omwonenden aan de bel trokken bij de gemeente Elburg.
Volledig scherm
PREMIUM
Een van de scherpe bochten aan de Bovenweg in Doornspijk, waarover omwonenden aan de bel trokken bij de gemeente Elburg. © Henri van der Beek

Inrijverbod zandverstuiving Doornspijk leidt nog steeds tot gevaarlijke situaties

Het inrijverbod dat de gemeente Elburg heeft ingesteld op toegangswegen naar zandverstuiving De Haere bij Doornspijk, sorteert nog steeds geen effect. Auto’s worden geparkeerd in de omliggende straten en langs de doorgaande Bovenweg, wat leidt tot gevaarlijke situaties. ,,Een wonder dat er geen doden of gewonden zijn gevallen.”

  1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
    1

    Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

    In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.

Veluwe