Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © BN DeStem

Man (35) gooit betontegel door voordeur in Elburg

Een 35-jarige man uit Nunspeet is vannacht opgepakt nadat hij een grote betontegel door de deur van een woning in Elburg gooide.

De man gooide de tegel door de ruit van een voordeur aan de Botterstraat. De politie kwam vervolgens ter plaatse en hield hem aan.

Waarom de man besloot een tegel door de deur te gooien is nog onduidelijk. De politie doet onderzoek naar de aanleiding.

  1. Klanten van de Jumbo in Elburg vrezen besmetting niet: ‘Als ik mijn handen en het karretje reinig, dan kan mij niets gebeuren’
    PREMIUM

    Klanten van de Jumbo in Elburg vrezen besmetting niet: ‘Als ik mijn handen en het karretje reinig, dan kan mij niets gebeuren’

    Bij de Jumbo in Elburg lopen de klanten in en uit, zoals op elke normale dag. Dat in deze supermarkt een aantal personeelsleden het coronavirus heeft, is de meesten wel bekend. ,,Als ik zelf netjes mijn handen reinig en het karretje, dan kan mij niets gebeuren’’, zegt een van de klanten. De GGD liet eerder vandaag weten dat bezoekers niet meer risico hebben gelopen dan elders.

Veluwe