Netty (74) is alles kwijt na verwoestende brand in Elburg: ‘Gelukkig zijn Nijntje en Mojo wel gered’

videoVeel treuriger kon het jaar voor Netty Goddaard (74) niet beginnen. Haar woning in de binnenstad van Elburg is vannacht door een brand volledig verwoest. Al is er één lichtpuntje bij de pikdonkere start van 2022. Een geluk bij een ongeluk.   

4 reacties

 • Elisa deJong

  5 maanden geleden
  Genoeg ellende door vuurwerk? Wanneer een totaal verbod, hoeveel doden en branden moeten nog komen. Sterkte voor de bewoners.
 • wilmar derks

  5 maanden geleden
  De oorzaak zal wel nooit gevonden worden, alles is immers verbrand, maar onderschat het gevaar van de wensballonnen niet.
 • Chinta M.L. Koster

  5 maanden geleden
  Wat een vreselijk drama voor de bewoonster, heel veel sterkte.. En wat een fantastisch sterke muren van de buurthuizen die kennelijk niet zijn aangetast/ingestort.Drama is dus door vuurwerk ontstaan? lees ik niks over...
 • Benny Holtrop

  5 maanden geleden
  Geweldig goed gedaan door de brandweer.
 1. Randmeereilanden voor het eerst open voor evenementen: ‘Verwacht geen Lowlands op het water’
  PREMIUM

  Randmeerei­lan­den voor het eerst open voor evenemen­ten: ‘Verwacht geen Lowlands op het water’

  De Randmeren zijn booming. ’s Zomers liggen de havens vol en het aanbod aan wateractiviteiten wordt elk jaar groter. Gastvrije Randmeren speelt in op deze toenemende populariteit door de rode loper uit te rollen voor nieuwe activiteiten en initiatieven. Binnenkort wordt een vaarroutenetwerk gelanceerd en deze zomer zijn de Randmeereilanden het decor van een cultuurfestival. ,,Dat kan de deur openzetten voor meer evenementen.’’

Veluwe