Volledig scherm
Bergingsbedrijf Stouwdam bekommert zich om de bestuurder en de gecrashte auto. © Stefan Verkerk / News United.

Nieuwe eigenaar crasht binnen een uur met BMW op A28 bij ‘t Harde

Een eigenaar van een BMW heeft maar kort kunnen genieten van zijn nieuwe auto. De BMW stond nog geen uur op naam van de nieuwe eigenaar toen het misging op de A28 bij ‘t Harde.

Het ongeluk gebeurde vanmiddag tegen 13.10 uur in de rijrichting Amersfoort. De automobilist raakte tijdens het schakelen de controle over het stuur kwijt en kwam vervolgens in de middenberm terecht.

De bestuurder raakte bij het ongeluk niet gewond. Voor de afhandeling van het ongeluk werd één rijstrook afgesloten. Hierdoor ontstond vanuit Wezep een file van zo’n 5 kilometer. Weggebruikers liepen hierdoor een kwartier vertraging op.

Een berger heeft de auto afgesleept.

}xml:space="preserve">
Download hier de nieuwe app van de Stentor!Klik hier voor iPhone/iPad .. of hier voor Android (bijv. Samsung)
  1. Hoogleraar: Bomenkap is niet oorzaak van het verdwijnen van bos, maar de Natuurwet
    PREMIUM

    Hoogleraar: Bomenkap is niet oorzaak van het verdwijnen van bos, maar de Natuurwet

    Er zijn kritische kanttekeningen te plaatsen bij de petitie van duurzaamheidsorganisatie Urgenda en zestig natuurorganisaties om een verbod in te stellen op grootschalige bomenkap, aldus hoogleraar bosecologie en bosbeheer (Wageningen Universiteit) en adviseur bij Staatsbosbeheer Frits Mohren. Dat Staatsbosbeheer haar eigen beleid nu onder een vergrootglas legt, noemt Mohren desondanks ‘verstandig’. ,,Maar de reguliere houtkap is van een heel andere orde van grootte dan nu wordt voorgespiegeld.”

Veluwe