Op de A28 tussen 't Harde en Nunspeet is de linker rijstrook afgesloten door een ongeval.
Volledig scherm
Op de A28 tussen 't Harde en Nunspeet is de linker rijstrook afgesloten door een ongeval. © Politie Elburg

Overlast op A28 door kettingbotsing bij 't Harde

Een kettingsbotsing op de A28 bij 't Harde zorgde woensdagochtend voor veel overlast. Een rijstrook was afgesloten, waardoor de reis van Zwolle naar Amersfoort een uur langer duurde. Rond 08.45 uur is de weg vrijgegeven en liep de vertraging snel terug. 

 1. Elburg is vernielingen door jeugd zat: ‘Dit soort gedrag kan gewoon niet’

  Elburg is vernielin­gen door jeugd zat: ‘Dit soort gedrag kan gewoon niet’

  En weer kwamen er het afgelopen weekend meldingen binnen bij de gemeente Elburg: jongeren hebben vernielingen en schades aangericht op diverse plekken. Onder andere op ‘t Harde, bij zwembad de Hokseberg, bij de Vesting en in de haven was het raak. De gemeente is het beu en aangezien het schadebedrag inmiddels al is opgelopen tot meer dan 50.000 euro worden maatregelen genomen. ‘Dit soort gedrag valt niet te tolereren!’
 2. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen
  1

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.

Veluwe