Radiopresenta­tor Veluws sportprogramma neemt live ontslag: ‘Ik laat me niet afvloeken’

met audioSportverslaggever Henk Lodewijk zat er net lekker in toen hij zaterdagmiddag live op de lokale omroep van Elburg en Oldebroek gewag mocht maken van een doelpunt. Toen hij ruw werd weggedraaid vanwege ontwikkelingen op een ander voetbalveld, schold hij presentator Willem Vlieger de huid vol, die daarop in de uitzending zijn ontslag aankondigde. ,,Ik laat me niet afvloeken.” De scheldende verslaggever zegt inmiddels ook zijn werk te hebben neergelegd.

11 reacties

 • Bob Buckmann

  2 weken geleden
  Ooit stond ik met mijn ouders op het balcon van een trein met veel andere mensen. Daar hing een A4 groot bord met een papegaai erop die zei: "Wie vloekt verliest." Op het verder stille balcon (allemaal vreemden) zei mijn vader alleen maar "Dat moet andersom", waarna eerst 1 toen 2 enzovoorts iedereen naar dat bord keek en wees en hard moest lachen.
 • A. Kooi

  2 weken geleden
  Dat vloeken komt voort uit het geloof. Daarom het beste helemaal geen enkele religie aanhangen.
 • gert wildvank

  2 weken geleden
  Dat verdom ik... vind ik een ergere vloek dan iemand die wordt onderbroken in zijn enthousiasme en daar boos om wordt. De pot verwijt de ketel...
 • J Groot

  2 weken geleden
  Ze moeten Henk Lodewijk niet meer toelaten bij Locoradio en WHC . Zo man die zijn collega zo afvloek hoort niet bij de Loco thuis . En bij WHC ook niet meer , heeft in verleden ook als problemen gehad bij WHC. Toen heeft die ook bedankt en er weer ingestapt.
 • Boon - Martinus

  2 weken geleden
  Geef Willem groot gelijk Heb zelf zoiets meegemaakt Moet je NOOIT geen excuus voor aanvaarden Ben je volgende keer weer aan de beurt en roepen ze weer sorry. Klaar mee zijn