Radiopresenta­tor Veluws sportprogramma neemt live ontslag: ‘Ik laat me niet afvloeken’

met audioSportverslaggever Henk Lodewijk zat er net lekker in toen hij zaterdagmiddag live op de lokale omroep van Elburg en Oldebroek gewag mocht maken van een doelpunt. Toen hij ruw werd weggedraaid vanwege ontwikkelingen op een ander voetbalveld, schold hij presentator Willem Vlieger de huid vol, die daarop in de uitzending zijn ontslag aankondigde. ,,Ik laat me niet afvloeken.” De scheldende verslaggever zegt inmiddels ook zijn werk te hebben neergelegd.

12 reacties

 • R Barlaeus

  2 maanden geleden
  Zo lijden de goeden onder de kwaden. Deze "Willem Vlieger" wordt op een onbeschofte manier uitgescholden door Henk Lodewijk die zijn eigen verhaal uit alle macht in de uitzending wilde hebben. Die rare Henk Lodewijk zat te schelden en te vloeken en heeft er naar eigen zeggen ook nog eens geen spijt van. Helaas wil de correcte Willem Vlieger niet meer bij de omroep werken terwijl hij juist een fatsoenlijk iemand is in de uitzending. De goede lijdt onder de kwade; helaas.
 • Bob Buckmann

  2 maanden geleden
  Ooit stond ik met mijn ouders op het balcon van een trein met veel andere mensen. Daar hing een A4 groot bord met een papegaai erop die zei: "Wie vloekt verliest." Op het verder stille balcon (allemaal vreemden) zei mijn vader alleen maar "Dat moet andersom", waarna eerst 1 toen 2 enzovoorts iedereen naar dat bord keek en wees en hard moest lachen.
 • A. Kooi

  2 maanden geleden
  Dat vloeken komt voort uit het geloof. Daarom het beste helemaal geen enkele religie aanhangen.
 • gert wildvank

  2 maanden geleden
  Dat verdom ik... vind ik een ergere vloek dan iemand die wordt onderbroken in zijn enthousiasme en daar boos om wordt. De pot verwijt de ketel...
 • J Groot

  3 maanden geleden
  Ze moeten Henk Lodewijk niet meer toelaten bij Locoradio en WHC . Zo man die zijn collega zo afvloek hoort niet bij de Loco thuis . En bij WHC ook niet meer , heeft in verleden ook als problemen gehad bij WHC. Toen heeft die ook bedankt en er weer ingestapt.