Johann Breukelman ontving de koninklijke onderscheiding Ridder in de Orde van Oranje-Nassau uit handen van burgemeester Jan Nathan Rozendaal.
Volledig scherm
Johann Breukelman ontving de koninklijke onderscheiding Ridder in de Orde van Oranje-Nassau uit handen van burgemeester Jan Nathan Rozendaal. © NWVfoto

Ridderorde voor Johann Breukelman uit Elburg

Elburger Johann Breukelman is afgelopen vrijdag benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. De sierselen die horen bij de koninklijke onderscheiding zijn hem uitgereikt door burgemeester Jan Nathan Rozendaal. Breukelman ontving de Ridderorde vanwege zijn vele vrijwillige activiteiten.

  1. Nieuwe podcast over mysteries Het Ronde Huis in Nunspeet
    trailer

    Nieuwe podcast over mysteries Het Ronde Huis in Nunspeet

    Occultisme, kindermoorden, orgies met hooggeplaatste lieden; de complotten die over het Ronde Huis in Nunspeet gaan zijn even fascinerend als krankzinnig. In de nieuwe podcastserie van de Stentor gaat verslaggever Emma Somsen op zoek naar alle verhalen, en probeert ze antwoord te geven op de vraag waarom complotdenkers over de hele wereld zich hierin vastbijten. Podcast Het Ronde Huis is te beluisteren vanaf 26 december via onder andere de site van de Stentor en Spotify. Met hier alvast de trailer!

Veluwe