De Zuiderzeestraatweg in Oostendorp is dicht nadat een tractor op een auto reed.
Volledig scherm
De Zuiderzeestraatweg in Oostendorp is dicht nadat een tractor op een auto reed. © News United

Tractor rijdt op auto, Zuiderzeestraatweg in Oostendorp dicht

Op de Zuiderzeestraatweg-Oost in Oostendorp is vanmiddag een tractor achter tegen een personenauto gebotst. De bestuurster wordt ter plaatse in de ambulance behandeld, ze hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

 1. Hoe onze bossen in korte tijd veranderen: ‘Als je kleinzoon zelf opa is, wandelt hij over een heel andere Veluwe’
  PREMIUM
  Video

  Hoe onze bossen in korte tijd veranderen: ‘Als je kleinzoon zelf opa is, wandelt hij over een heel andere Veluwe’

  Hij ziet het in zijn eigen achtertuin gebeuren. De vijgenboom die je zelfs in de winter niet meer naar binnen hoeft te halen. De Corsicaanse den in het bos vlakbij. Die had het in de jaren ’80 zwaar, maar doet het met de huidige ‘Italiaanse’ zomers in ons land uitstekend. Hoogleraar Europese bossen Gert-Jan Nabuurs durft de voorspelling wel aan: onze bossen gaan flink veranderen.
 2. Marcel de Groot (55) na turbulent leven dichter bij zijn vader Boudewijn dan ooit: ‘Een zak wiet en whisky levert geen topsong’
  PREMIUM
  interview

  Marcel de Groot (55) na turbulent leven dichter bij zijn vader Boudewijn dan ooit: ‘Een zak wiet en whisky levert geen topsong’

  Hij is de muzikale Jordi Cruijff. Marcel de Groot joeg dromen na in een wereld waar zijn vader Boudewijn de keizer was. Op de Veluwe leerde hij dat kruis dragen. De zanger stopte en worstelde zich uit depressies. In coronatijd speelt hij weer solo. ,,Hij is beter dan opa’’, zegt zijn dochter. Maar gelooft de zanger nog in zichzelf?

Veluwe