De uitvaardienst wordt gehouden in de Grote Kerk waar Wim Magré vaak het orgel bespeelde. In verband met de grote belangstelling komt er een beeldscherm in de Oosterkerk.
Volledig scherm
De uitvaardienst wordt gehouden in de Grote Kerk waar Wim Magré vaak het orgel bespeelde. In verband met de grote belangstelling komt er een beeldscherm in de Oosterkerk. © archief

Uitvaartdienst Wim Magré ook via beeldscherm in tweede kerk te volgen

Voor de begrafenis zaterdag van de afgelopen weekend overleden Wim Magré in Elburg wordt een groot aantal bezoekers verwacht. Als de Grote Kerk vol is worden mensen verwezen naar de Oosterkerk waar zij de dienst kunnen volgen via een beeldscherm. 

  1. ‘Nieuwe’ wolvin blijkt welpje van roedel op Noord-Veluwe: Gelderland nu echt dé wolvenprovincie van het land
    PREMIUM
    video & poll

    ‘Nieuwe’ wolvin blijkt welpje van roedel op Noord-Veluwe: Gelderland nu echt dé wolvenpro­vin­cie van het land

    De wolvin die zich op de zuidelijke Veluwe tussen Apeldoorn en Arnhem lijkt te gaan vestigen is afkomstig uit de roedel op de Noord-Veluwe. Dat blijkt uit dna-onderzoek. Het is daarmee de eerste puur Nederlandse wolf, geboren en getogen op de Veluwe. ,,Ach ja, dat heb je in de provincie met de meeste natuur’’, zegt ‘wolvengedeputeerde’ Peter Drenth. Al is het nog wel even afwachten of de wolvin ook echt blijft.

Veluwe