Eigenaresse Natasja Bijl (midden) en chefkok Arno Visser (rechts) met zijn souschef (links) in betere tijden. Nu hebben ze ieder weekend een andere afhaalbox. (Archieffoto)
Volledig scherm
PREMIUM
Eigenaresse Natasja Bijl (midden) en chefkok Arno Visser (rechts) met zijn souschef (links) in betere tijden. Nu hebben ze ieder weekend een andere afhaalbox. (Archieffoto) © Vakfoto Van Der Beek

Verrassend compleet eten met de Achter de Poorte-box to share

Over de TongWie bij restaurant Achter de Poorte in Elburg bestelt, moet het wel even zelf ophalen. Maar dan rij je wel midden door één van die prachtige vestingstadjes in de regio. En dat blijkt het waard.

  1. Biddinghuizen loopt vol met tienduizenden christenen voor jaarlijkse pinksterviering

    Biddinghui­zen loopt vol met tienduizen­den christenen voor jaarlijkse pinkster­vie­ring

    Op het evenemententerrein van Walibi Holland bij Biddinghuizen vindt vanaf vrijdagavond tot maandagmiddag het christelijke evenement Opwekking plaats. De organisatie van de meerdaagse pinksterviering verwacht een recordaantal van 23.000 kampeerders en houdt rekening met daarnaast nog ruim 30.000 dagbezoekers. Vorig jaar waren er zo’n 19.000 kampeerders. Een woordvoerder laat weten blij te zijn ‘Pinksteren met zoveel mensen te kunnen vieren’.
    Biddinghuizen