In Epe mochten afgelopen zondag voor het eerst alle winkels open. In Elburg lijkt zo’n koopzondag nog ver weg. De raad wil geen volksraadpleging houden over dit onderwerp.
Volledig scherm
In Epe mochten afgelopen zondag voor het eerst alle winkels open. In Elburg lijkt zo’n koopzondag nog ver weg. De raad wil geen volksraadpleging houden over dit onderwerp. © Hans van de Vlekkert

Voorstel om in Elburg referendum te houden over koopzondag sterft vroege dood

Het voorstel van de oppositiepartijen VVD, Elburg Beleid en PvdA om inwoners van de gemeente Elburg te vragen naar hun mening over een koopzondag is maandagavond in de gemeenteraad een vroege dood gestorven. 

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
    6

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?

Veluwe