Volledig scherm
© News United/Dennis Bakker

Arrestatieteam doet inval in woning Enschede, 1 aanhouding

ENSCHEDE - Een arrestatieteam van de politie heeft donderdagochtend een inval gedaan in een woning aan de Nutterbrink in Enschede. Bij de actie in de wijk Wesselerbrink Noord-Oost is één persoon aangehouden, zo bevestigt de politie.

Volgens buurtbewoners is de arrestatie verricht in het onderzoek naar de beschieting van nachtclub Lounge Luxxx aan de Brinkstraat in Enschede. Advocaat Umut Ural geeft aan dat dat volstrekte onzin is. Volgens een anonieme tipgever zou zijn cliënt een vuurwapen in zijn huis hebben gehad. De politie heeft in het huis  echter niets gevonden. Vrijdag komt hij weer op vrije voeten.

 WhatsApp ons!

Heb je een aanvulling op dit artikel? Stuur ons een bericht op 06-13328999

Of ga naar de site van Whatsapp en stuur daar je bericht door.
  1. Jarige Jozefkerk in Enschede laat muurschilderingen restaureren als cadeau
    VIDEO

    Jarige Jozefkerk in Enschede laat muurschil­de­rin­gen restaure­ren als cadeau

    ENSCHEDE -De Jozefkerk aan de Oldenzaalsestraat bestaat 125 jaar. Dit weekend viert Stichting Behoud Jozefkerk het bestaan van de kerk. “En om het te vieren, hebben we onszelf een geschenk gegeven”, vertelt bestuurslid John Schiffel. “Sinds juni zijn restaurateurs uit Nijmegen bezig met het terughalen en blootleggen van de oude muurschilderingen.” Dat dit nu zo makkelijk kan, was niet altijd het geval.