De dekens, kleden en het matras als trieste getuigen aan de balustrade van de flat van Hoda aan Ahuislanden, waar waterschade ontstond door een hennepplantage.
Volledig scherm
PREMIUM
De dekens, kleden en het matras als trieste getuigen aan de balustrade van de flat van Hoda aan Ahuislanden, waar waterschade ontstond door een hennepplantage. © Lars Smook

Ben je gevlucht en heb je eindelijk een huis, zet je malloterige bovenbuurman het onder water

columnENSCHEDE - Ben je gevlucht uit Irak. Heb je ruim vijf jaar na een barre tocht vanuit het Midden-Oosten eindelijk een nieuw bestaan opgebouwd in Nederland met een fraaie flatwoning en meubeltjes. En is dat alles plotseling compleet verwoest. Doordat je bovenbuurman het in zijn domme hoofd haalt een hennepplantage te beginnen met afgetapt water.

  1. 1,1 miljoen Kopen zonder kijken-kijkers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere
    Update

    1,1 miljoen Kopen zonder kij­ken-kij­kers zien hoe Lumanda twijfelt Urk te verruilen voor onprettig huis in Almere

    Het is tijd om te gaan. Dat waren de woorden van Lumanda en Marloes gisteravond in Kopen zonder kijken, zo zagen 1,1 miljoen mensen. Het stel klapte zowat uit hun huis op Urk, maar een woning vinden bleek niet zo makkelijk te zijn. En toen er dan eindelijk een paleisje in Almere gevonden was voor de dames, sloeg de paniek bij Urker Lumanda toe. ,,Ik voel me niet thuis”, constateerde ze.