Volledig scherm
Flinke schade aan een auto na een ongeluk op de Laaressingel in Enschede. De bestuurder is gevlucht. © Dennis Bakker / News United

Bestuurder spoorloos na veroorzaken ravage bij ongeluk op singel in Enschede

112ENSCHEDE - Een automobilist heeft in de nacht van donderdag op vrijdag een ravage veroorzaakt in Enschede na een ongeluk op de Laaressingel. De bestuurder is er na het rammen van een lantaarnpaal vandoor gegaan. De schade aan twee auto's is aanzienlijk. 

Het ongeluk werd rond 02.30 uur opgemerkt door buurtbewoners die een harde knal hoorden op de Laaressingel in Enschede. Enkelen van hen besloten poolshoogte te gaan nemen in de straat en troffen daar een zwaar beschadigde auto aan, die een lantaarnpaal had geramd. De paal was bovendien omgevallen bij het ongeluk en bovenop een andere auto terecht gekomen. Ook die geparkeerde auto is flink beschadigd geraakt. 

Van de bestuurder ontbreekt nog elk spoor. De politie heeft in de buurt nog enige tijd gezocht naar de vermoedelijke automobilist die het ongeluk heeft veroorzaakt, maar hij of zij is tot op heden nog niet gevonden. De zwaar beschadigde achtergelaten auto is afgesleept.