De InspiratieHoeve in Boekelo heeft plek voor workshops en vergaderruimtes. „We werken veel samen met lokale ondernemers”, aldus Renate Haarman en Mirthe Koetse.
Volledig scherm
PREMIUM
De InspiratieHoeve in Boekelo heeft plek voor workshops en vergaderruimtes. „We werken veel samen met lokale ondernemers”, aldus Renate Haarman en Mirthe Koetse. © Reinier van Willigen

Boekelose Renate en Mirthe willen iedereen een heerlijke dag bezorgen: ‘Daar doen we het voor’

Het boerenerf anno 2020BOEKELO - Van oudsher is het platteland van de boeren. Maar er gebeurt nog zoveel meer dan veeteelt en landbouw. De komende weken kijken we op het moderne erf, waar verrassend veel te doen is. Vandaag: de InspiratieHoeve. „We gaan voor kwaliteit en aandacht.”

  1. Fietsen door de drukpershal, het zou zomaar kunnen in nieuw woningbouwplan Enschede
    PREMIUM

    Fietsen door de drukpers­hal, het zou zomaar kunnen in nieuw woningbouw­plan Enschede

    ENSCHEDE - Het zijn gezichtbepalende pijlers van Cromhoff Enschede: de voormalige pershal waar vroeger De Twentsche Courant Tubantia werd gedrukt en de laagbouw aan de Getfertsingel waar onder meer de directie van de krant zetelde. Beide panden blijven in het plan Cromhoff bewaard, als voorbeelden van het verleden. Ze krijgen een tweede leven in de nieuwe wijk waar mensen wonen en werken in het groen.