De broers Dennis en Daniel Ceran hebben jarenlang samen club Casanova gerund in Enschede. Dennis (foto) is nu een andere weg ingeslagen door corona en tweelingbroer Daniel hoopt op een snelle heropening.
Volledig scherm
PREMIUM
De broers Dennis en Daniel Ceran hebben jarenlang samen club Casanova gerund in Enschede. Dennis (foto) is nu een andere weg ingeslagen door corona en tweelingbroer Daniel hoopt op een snelle heropening. © Emiel Muijderman

Coronacrisis dreef Enschedese seksondernemers zakelijk uit elkaar

ENSCHEDE-  De verlenging van de lockdown betekent ook voor de Enschedese ondernemer Daniel Ceran een bittere pil. Zijn club Casanova aan de Noorderhagen blijft voorlopig op slot. Het jaar 2020 was bepaald geen succes en dreef hem en zijn broer Dennis zakelijk uit elkaar. 

 1. Solliciteren naar hergebruik huurwoning: ‘We zoeken naar tweedehandsspullen’
  PREMIUM

  Sollicite­ren naar hergebruik huurwoning: ‘We zoeken naar tweede­hands­spul­len’

  ENSCHEDE - Solliciteren naar een sociale huurwoning is nieuw. Met de unieke selectiemethode wil De Woonplaats zorgen dat de leefstijl van de bewoners aansluit bij het uitgangspunt van de circulair gebouwde woningen in Stroïnkslanden: zo weinig mogelijk verspillen. Moni Tilmans en vriend Sebastian Pohlman overleefden de procedure. „We zijn geen moderne hippies maar vinden wel dat een beter milieu bij jezelf begint.”
 1. Premier Rutte legt uit waarom scholen niet eerder open kunnen
  Play

  Premier Rutte legt uit waarom scholen niet eerder open kunnen

 2. Overleden man gevonden in weiland bij Giethoorn
  Play

  Overleden man gevonden in weiland bij Giethoorn