Hudson’s Bay gaat 9.000 vierkante meter winkelvloer achterlaten in Enschede. Verkavelen, verhuren aan verschillende partijen, is volgens deskundigen de oplossing.
Volledig scherm
PREMIUM
Hudson’s Bay gaat 9.000 vierkante meter winkelvloer achterlaten in Enschede. Verkavelen, verhuren aan verschillende partijen, is volgens deskundigen de oplossing. © Google Streetview

Crisis is ver weg op Twentse vastgoedmarkt: vraag naar kantoren en bedrijfsruimte stijgt

ENSCHEDE/HENGELO/ALMELO - Van een naderende economische recessie is op de markt voor zakelijk vastgoed in Twente niets te merken. Er wordt veel bedrijfsruimte bijgebouwd en de huren van kantoren en bedrijfshallen in de regio stijgen vanwege het krappe aanbod.

  1. Wow! Huisgenoten gaan ‘tot het gaatje’ bij Alpe d’Huez-beklimming in eigen studentenhuis

    Wow! Huisgeno­ten gaan ‘tot het gaatje’ bij Alpe d’Huez-beklimming in eigen studenten­huis

    ENSCHEDE - Ze hebben het geflikt, de UT-studenten van de The Royal Pink Palace. 72 uur lang ‘beklommen’ ze non-stop de trappen van hun eigen studentenhuis. Met de doneeractie, waarin ze de afgelaste Alpe d’Huez-beklimming nabootsten, haalden de studenten meer dan 11.000 euro op voor KWF Kankerbestrijding. Ze liepen 3881 keer (!) de trap op en behaalden daarmee ruim 4 keer de virtuele top van de bekende Alpe d’Huez.