Docent Arnold Enklaar en student Fabian Jazbek willen nu actie. Over een maand moet maar eens worden gekeken hoe het kon dat universiteit weinig daadkrachtig bij de kamernood voor buitenlandse studenten.
Volledig scherm
Docent Arnold Enklaar en student Fabian Jazbek willen nu actie. Over een maand moet maar eens worden gekeken hoe het kon dat universiteit weinig daadkrachtig bij de kamernood voor buitenlandse studenten. © Frans Nikkels Fotografie

Docenten en studenten van Universiteit Twente schieten kamerzoeker te hulp en gaan zelf bemiddelen

ENSCHEDE - Docenten en studenten van de Universiteit Twente (UT) hebben de handen ineengeslagen om buitenlandse studenten aan een kamer te helpen. Zij begrijpen niet dat de universiteit en de gemeente Enschede zo passief hebben kunnen zijn.

  1. Ajax sluit rampseizoen af met kansloze nederlaag bij Twente en is veroordeeld tot voorronde Europa League
    met video

    Ajax sluit rampsei­zoen af met kansloze nederlaag bij Twente en is veroor­deeld tot voorronde Europa League

    Ajax heeft het rampseizoen in stijl afgesloten. De ploeg van trainer John Heitinga werd door het ontketende FC Twente afgeschminkt (3-1) maar bleef een dubbele Europese degradatie bespaard doordat PSV in Alkmaar won van AZ (1-2). Daardoor beginnen de Amsterdammers het nieuwe seizoen in de play-offs van de Europa League. Twente toonde zich andermaal de topfavoriet voor de play-offs.
    Enschede