Volledig scherm
Maurice Ermen van basisschool De Uitvinding in Enschede © eigen foto

Enschedese leraar genomineerd voor Beste Filmleraar

AUDIOENSCHEDE - Maurice Ermen van basisschool De Uitvinding in Enschede is genomineerd voor de landelijke titel Filmleraar van het jaar. Via die verkiezing worden docenten geëerd die zich verdienstelijk hebben gemaakt op het gebied van filmeducatie en het geven van lessen over film en de betekenis van beelden. 

De andere genomineerden voor de titel Filmleraar van het jaar zijn Malu Sanders van het Vierde Gymnasium in Amsterdam en Jeroen Helmers van het Blariacumcollege in Venlo. Op 1 oktober wordt de winnaar bekendgemaakt tijdens het Nederlands Film Festival in Utrecht.

1Twente sprak op de radio met leraar Maurice Ermen. Beluister het gesprek hieronder terug.

© Newsroom Enschede, de samenwerking tussen TC Tubantia en 1Twente Enschede

  1. Wethouder Enschede: Geen risico's nemen bij kunstgrasvelden

    Wethouder Enschede: Geen risico's nemen bij kunstgras­vel­den

    ENSCHEDE - De gemeente Enschede wil geen risico’s meer nemen bij voetbalvelden met kunstgras. Toch blijven de velden vooralsnog liggen. “We strooien nog maar minimaal rubbergranulaat bij, net genoeg om te voldoen aan de sporttechnische vereisten”, zo zei wethouder Niels van de Berg maandag in de raadszaal. “Bovendien strooien we op de veldjes in de wijken alleen nog maar zand, hier gelden geen sporttechnische eisen en is rubbergranulaat niet meer nodig.”