De opluchting is groot bij Said Yousef nu hij de zelf gemaakte bloembakken voor zijn cafetaria De Geveltoerist  toch niet hoeft af te breken.
Volledig scherm
PREMIUM
De opluchting is groot bij Said Yousef nu hij de zelf gemaakte bloembakken voor zijn cafetaria De Geveltoerist toch niet hoeft af te breken. © Reinier van Willigen

Enschedese ondernemer mag bloembakken toch laten staan: ‘Ik ben zo blij, echt super!’

ENSCHEDE – De bloembakken op het terrasje voor cafetaria De Geveltoerist in de Wesselerbrink mogen van de gemeente toch blijven staan. „Super! Ik ben hier zo blij mee. Ik ben heel gelukkig”, reageert eigenaar Said Yousef op de uitkomst van een gesprek met vertegenwoordigers van Stadsdeelbeheer.

  1. Duitse feestdag zit Enschedese zaterdagmarkt in de weg; kramen verplaatst
    PREMIUM

    Duitse feestdag zit Enschedese zaterdag­markt in de weg; kramen verplaatst

    ENSCHEDE - De warenmarkt op het Van Heekplein ziet er zaterdag anders uit dan gebruikelijk. Dit jaar vallen de markt en Dag van de Duitse Eenheid samen en dus vreest de organisatie voor een te grote toestroom van Duitse marktbezoekers. Een deel van de markt wordt verplaatst naar de Oldenzaalsestraat tussen de Kalanderstraat en De Heurne. Tenminste, als de nieuwe maatregelen van het kabinet geen roet in het eten gooien.