Frank Poorthuis, adjunct-hoofdredacteur van het AD, hield voor de krant en website een coronadagboek bij over zijn 97 dagen quarantaine.
Volledig scherm
PREMIUM
Frank Poorthuis, adjunct-hoofdredacteur van het AD, hield voor de krant en website een coronadagboek bij over zijn 97 dagen quarantaine. © Frank Poorthuis

Frank Poorthuis: ‘Bij ‘Op hoes an veur Kesmis’ springen me de tranen in de ogen’

Eens een Tukker...ENSCHEDE - De in Enschede geboren Frank Poorthuis (63) is adjunct-hoofdredacteur van het Algemeen Dagblad (AD). In de coronacrisis verbleef hij tot de risicogroep behorend 97 dagen in quarantaine en hield daarover een dagboek bij in de krant en op de website van het AD en De Twentsche Courant Tubantia.

  1. Verdachten viervoudige moordzaak zwijgen tijdens rechtszaak: ‘Is loyaliteit belangrijker dan uw vrijheid?’

    Verdachten viervoudi­ge moordzaak zwijgen tijdens rechtszaak: ‘Is loyaliteit belangrij­ker dan uw vrijheid?’

    ALMELO - De grootste moordzaak in de Twentse geschiedenis gaat vandaag van start. In totaal verschijnen er zes verdachten voor de rechter in Almelo. Zij worden verdacht van betrokkenheid bij de viervoudige moord in Enschede. De rechtbank heeft deze hele week uitgetrokken voor de behandeling van de zaak plus nog enkele dagen volgende week. Volg de ontwikkeling van de eerste dag in dit liveblog.