Het loopt storm met de tipi’s van Heleen. „Mensen zitten veel thuis, zijn actiever op social media en willen wat leuks doen met de kinderen.”
Volledig scherm
PREMIUM
Het loopt storm met de tipi’s van Heleen. „Mensen zitten veel thuis, zijn actiever op social media en willen wat leuks doen met de kinderen.” © Reinier van Willigen

Geen inspiratie voor een kinderfeestje? Heleen (30) uit Enschede wel, en niets is te gek

ENSCHEDE - Van popcornmachines en ballonnenbogen tot goochelaars en springkussens. Kinderfeestjes kunnen niet gek genoeg zijn. Tijd voor iets nieuws? Huur een paar tipi’s voor een slaapfeestje. „Ik heb het knetterdruk.”

  1. Was brand in Enschedees appartementencomplex een aanslag of de daad van een verwarde man?
    PREMIUM

    Was brand in Enschedees appartemen­ten­com­plex een aanslag of de daad van een verwarde man?

    ENSCHEDE/ALMELO - Bij de 112-meldkamer komt op 25 maart dit jaar, midden in de nacht een paniektelefoontje binnen. Het is een bewoner van een appartement in het vroegere Arkekantoor aan de Dr. Benthemstraat in Enschede. De man zit vast in zijn woning die vol rook staat, ademhalen is bijna niet mogelijk. De woning uit vluchten lukt niet, het is de voordeur is die in lichterlaaie staat. De bewoner is slachtoffer van een doelbewuste aanslag op zijn leven, concludeert officier van justitie Pol vrijdag voor de rechtbank. Hij eist zes jaar cel tegen de aanslagpleger, een oud-inwoner van Enschede, Mohammad A. (22).