Links: de broers Engbert Jan Wooldrik (links) en Henri Wooldrik kozen uiteindelijk voor een Nederlands kopje koffie. Rechts: Politie doet onderzoek in een woning aan de Zonnebloemstraat in Almelo, waar een 43-jarige man zijn partner Sandra Rozeman om het leven zou hebben gebracht.
Volledig scherm
Links: de broers Engbert Jan Wooldrik (links) en Henri Wooldrik kozen uiteindelijk voor een Nederlands kopje koffie. Rechts: Politie doet onderzoek in een woning aan de Zonnebloemstraat in Almelo, waar een 43-jarige man zijn partner Sandra Rozeman om het leven zou hebben gebracht. © Marieke Amelink & Wouter de Wilde | WDW Foto’s

Gemist? Aanhouding na vondst dode vrouw in Almelo & coronaregels in Nederland streng? Ga maar eens naar Duitsland

Ben je er vandaag niet aan toegekomen om al het regionale nieuws op Tubantia.nl te volgen? Geen probleem, we hebben het in een overzicht voor je op een rij gezet. Dit is het nieuws van donderdag 16 september.

  1. Afghanistan-veteranen komen bij elkaar in Enschede: ‘We hebben de ellende én hoop geproefd’
    PREMIUM

    Afghanis­tan-veteranen komen bij elkaar in Enschede: ‘We hebben de ellende én hoop geproefd’

    ENSCHEDE - In no-time braken de Taliban alles af wat waardevol is. De beelden uit Afghanistan komen hard binnen bij John de Jong, een veteraan uit Enschede die meehielp aan het herstel van vrede en democratie in het verscheurde land. Nu die verworvenheden aan scherven liggen, neemt hij met twee makkers het initiatief voor een bijeenkomst voor Afghanistan-veteranen, deze vrijdagavond op de vliegbasis. „We willen gevoelens delen.”