Links: Gerrit Versteeg, loonwerker die door het opheffen van twee spoorwegovergangen op het traject Hengelo - Zutphen 7 kilometer moet omrijden. Rechts: Gert van Maanen, explosievenverkenner van de politie Almelo.
Volledig scherm
Links: Gerrit Versteeg, loonwerker die door het opheffen van twee spoorwegovergangen op het traject Hengelo - Zutphen 7 kilometer moet omrijden. Rechts: Gert van Maanen, explosievenverkenner van de politie Almelo. © Cees Elzenga & Erik Jan Jansen

Gemist? Verdacht pakketje in Almelo blijkt loos alarm & 7 kilometer omrijden om eigen land te bewerken

Ben je er vandaag niet aan toegekomen om al het regionale nieuws op Tubantia.nl te volgen? Geen probleem, we hebben het in een overzicht voor je op een rij gezet. Dit is het nieuws van vrijdag 20 mei.

 1. Eerste album van Twentse band Wasteland Viper gaat nu al de wereld over: ‘Het is zelfs in Japan te koop, hoe vet is dat?
  PREMIUM
  release in Enschede

  Eerste album van Twentse band Wasteland Viper gaat nu al de wereld over: ‘Het is zelfs in Japan te koop, hoe vet is dat?

  ENSCHEDE - Het moet deze vrijdag 1 juli ‘een echt rock ’n rollfeestje’ gaan worden in de Saxionzaal van het Enschedese poppodium Metropool. De Twentse band Wasteland Viper presenteert daar namelijk hun eerste album: Dead Men Tell No Tales. Een opstapje naar een groot publiek? „Ons album is straks gewoon in Japan te koop, hoe gaaf is dat?”
 2. Zo reageren onze lezers op steeds extremere boerenprotesten: ‘Het laat zien dat het de boeren hoog zit’
  Lezers over
  44

  Zo reageren onze lezers op steeds extremere boerenpro­tes­ten: ‘Het laat zien dat het de boeren hoog zit’

  De boeren protesteren al dagenlang tegen het nieuwe stikstofbeleid van de overheid. De protesten worden steeds heftiger, van het in brand zetten van hooibalen langs de snelweg tot het legen van een giertank bij het huis van stikstofminister Christianne van der Wal. De extremere protesten maken veel los bij iedereen, zo ook bij onze lezers. Lees hier een greep uit de reacties.