-
Volledig scherm
- © Beeldbewerking Tubantia

Gemist? Woningover­val en ontvoering in Hengelo & jongeren in Enschede geronseld om te dealen

ENSCHEDE - Ben je er vandaag niet aan toegekomen om al het regionale nieuws op Tubantia.nl te volgen? Geen probleem, we hebben het in een overzicht voor je op een rij gezet. Dit is het nieuws van vrijdag 1 juli. 

 1. Achter op het erf staken twee klompjes omhoog, maar oma is nog niet dood
  PREMIUM

  Achter op het erf staken twee klompjes omhoog, maar oma is nog niet dood

  Over twee weken gaan we trouwen en het is nog even de vraag of oma daarbij is. Ze is oud. Toen mijn oom laatst achter op het erf twee klompjes omhoog zag steken, dacht hij dat het ‘gebeurd’ was, maar ze was alleen gevallen. Zelf overeind komen ging niet, haar roep om ‘volk!?’ ging verloren in de boerderijgeluiden. In het half uur dat ze daar zat, hoopte ze vooral dat het niet zou gaan regenen. Het bleef droog.
 2. Mishandelde Bashar Fathallah (66) uit Enschede wilde aangifte doen, maar overleed voor hij een kans kreeg
  PREMIUM

  Mishandel­de Bashar Fathallah (66) uit Enschede wilde aangifte doen, maar overleed voor hij een kans kreeg

  Hij kreeg klappen met een stoel, ging met zijn verwondingen op bed liggen, maar er was niemand die alarm sloeg. Pas drie dagen later trof de politie Bashar Fathallah onderkoeld en meer dood dan levend aan na een melding van een overbuurman. Op maandag 28 februari overleed hij aan de gevolgen van een longontsteking. De vraag nu: in hoeverre is dat verdachte Thomas G. aan te rekenen?