Tom is blij met de komst van barbier Ziggy Savic. „Mooi een keer wat leven in de brouwerij hier. En we hebben er ook nog echt wat aan.”
Volledig scherm
PREMIUM
Tom is blij met de komst van barbier Ziggy Savic. „Mooi een keer wat leven in de brouwerij hier. En we hebben er ook nog echt wat aan.” © Charissa van Willigen

Gratis knipbeurt voor 14 thuisloze jongeren in Enschede: ‘Kun je wel een beetje knippen dan?’

ENSCHEDE - Als je van 46,50 euro weekgeld moet rondkomen, heeft een bezoek aan de kapper natuurlijk niet altijd prioriteit. Veertien jongens van opvangorganisatie Humanitas Onder Dak werden gisteren gratis geknipt door barbier Ziggy Savic. In zijn kappersstoel ontstonden verrassend mooie gesprekken.  

  1. 'Lichte' tbs voor verwarde Enschedeër die dacht dat zijn buurman hem bespioneerde

    'Lichte' tbs voor verwarde Enschedeër die dacht dat zijn buurman hem bespioneer­de

    ENSCHEDE/ALMELO - De rechtbank in Almelo heeft Ruben E. (40) uit Enschede veroordeeld tot tbs met voorwaarden. E. krijgt deze ‘lichte’ vorm van tbs omdat hij vorig jaar april zijn buurman bedreigde met een vuurwapen. E. dacht dat zijn buurman onder andere zijn vriendin ‘gehackt’ had. Opvallend detail, de vriendin dacht hetzelfde. Een bijzondere vorm van stoornis die door deskundigen omschreven wordt als een ‘folie a deux’.