Heisterkamp 100 jaar: ‘We zijn veel meer dan kilometerfabriek’

ENSCHEDE/OLDENZAAL - Honderd jaar geleden in Ootmarsum begonnen als drankenhandel, groeide Heisterkamp in Oldenzaal uit tot een van de grootste transportbedrijven van het land. „Maar we doen inmiddels veel meer dan louter vervoer van A naar B”, zegt algemeen-directeur Gerben Heisterkamp.

Fotobehang siert een grote wand van zijn directeurskamer. De afbeelding toont Gerben Heisterkamp als jochie van een jaar of 3. Stoer poseert hij in zijn skelter direct naast een grote truck. De liefde voor alles wat rijdt en vrachtwagens in het bijzonder zat er al vroeg in. Niet verwonderlijk, want al honderd jaar zoeken generaties Heisterkamp met succes een weg in de wereld van transport.

  1. Overvallers maken pizza margherita buit in Enschede: celstraffen voor beide daders

    Overval­lers maken pizza margherita buit in Enschede: celstraf­fen voor beide daders

    ALMELO/ENSCHEDE - Djo E. (22) uit Enschede is veroordeeld tot een celstraf van 20 maanden waarvan 4 voorwaardelijk omdat hij op 2 januari dit jaar een pizzakoerier beroofde in zijn woonplaats. Ook moet E. nog een openstaande voorwaardelijke celstraf van drie maanden uitzitten. Voor mededader Ariel M. (20) waren de Almelose rechters milder, hij kreeg 10 maanden jeugddetentie waarvan 167 dagen voorwaardelijk.