Oxycodon was jarenlang een veel gewild object voor medicijndieven. bijna een half miljoen mensen in Nederland is verslaafd aan de extreme pijnstiller.
Volledig scherm
PREMIUM
Oxycodon was jarenlang een veel gewild object voor medicijndieven. bijna een half miljoen mensen in Nederland is verslaafd aan de extreme pijnstiller. © anp

Het begint met een pen of een pak printerpapier, maar het eindigt met ontslag en een veroordeling als je van de baas steelt

De werknemer die een pen meeneemt van zijn baas of een pak printerpapier voor thuis, moet kunnen toch? Er ligt genoeg. Voorbeelden te over van kleine zaken, die in het bedrijfsleven evenwel voor een enorme schadepost zorgen. 

  1. Basketbal: winst voor mannen en vrouwen Uitsmijters, play-offs steeds dichterbij voor beide teams
    PREMIUM

    Basketbal: winst voor mannen en vrouwen Uitsmij­ters, play-offs steeds dichterbij voor beide teams

    De mannen van Uitsmijters liggen op koers voor de nacompetitie in de promotiedivisie. De Almelose ploeg verstevigde de derde positie door een afgetekende overwinning op Scylla. De vrouwen van Uitsmijters hebben die Final Four van de promo ook nog in zicht. Maar in die competitie zijn de verschillen uiterst klein. Door de winst op hekkensluiter Lokomotief hoeft de ploeg van coach Leroy Williams zich in elke geval geen zorgen meer te maken over degradatie.
    Enschede