Stephanie Schnettberg is donorkind. Ze zoekt haar biologische vader. De tijd dringt. Ze heeft een verouderingsziekte. Stephanie dacht haar vader op het spoor te zijn, maar ‘betrokkenen ontkennen’.
Volledig scherm
Stephanie Schnettberg is donorkind. Ze zoekt haar biologische vader. De tijd dringt. Ze heeft een verouderingsziekte. Stephanie dacht haar vader op het spoor te zijn, maar ‘betrokkenen ontkennen’. © Marieke Amelink

Hoop voor Stephanie uit Enschede in zoektocht naar haar biologische vader

ENSCHEDE - Er gloort wat meer hoop voor de Enschedese Stephanie Schnettberg (35) in haar zoektocht naar haar  biologische donorvader. Na haar aangrijpende interview in Tubantia kreeg zij vele tientallen tips, waarvan enkele zeer hoopgevend. Morgen leidt één van die tips zelfs al tot een dna-test bij  een Twentse vrouw, die niet uitsluit dat ze een halfzus is. Ook het tv-programma Spoorloos heeft zich bij Stephanie gemeld om een aflevering aan haar zoektocht te besteden.

  1. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”