Rian van Rijbroek
Volledig scherm
Rian van Rijbroek © Podcast

In de ban van Rian: schitteren in de rechtszaal

met podcastENSCHEDE - De succesvolle podcastserie In de ban van Rian krijgt een vervolg. In twee extra afleveringen gaat onderzoeksjournalist Angelique Kunst dieper in de spraakmakende zaak rondom Van Rijbroek en de Twentse ondernemer Gerard Sanderink. Want Van Rijbroek en Sanderink laten weer van zich horen.

 1. ‘Het is onbegrijpelijk dat FC Twente geen vervanger haalt voor Tzolis’
  De Ballen Verstand

  ‘Het is onbegrijpe­lijk dat FC Twente geen vervanger haalt voor Tzolis’

  FC Twente speelde zondagmiddag in een prachtig voetbalgevecht gelijk tegen Feyenoord (1-1), terwijl Heracles Almelo op bezoek bij nummer drie FC Eindhoven de bietenbrug op ging (1-0). Genoeg om over na te praten dus in De Ballen Verstand. Zeker als ook nog eens de transferdeadline nadert. Voetbalwatcher Leon ten Voorde, verslaggever Gerben Kuitert en host Frank Bussink staken de koppen bij elkaar.
 2. Werk van ernstig gehandicapte Daniëlle uit Twente hangt tijdelijk op de plek van wereldberoemd ‘Meisje met de parel’ in Mauritshuis
  PREMIUM

  Werk van ernstig gehandicap­te Daniëlle uit Twente hangt tijdelijk op de plek van wereldbe­roemd ‘Meisje met de parel’ in Maurits­huis

  VASSE/ALMELO - Het is misschien wel haar grootste prestatie in haar carrière als kunstenares. Want ondanks haar enorme fysieke beperkingen blijft Daniëlle Oude Luttikhuis verbazingwekkende dingen doen. Ditmaal is een schilderij van haar geselecteerd door topmuseum Het Mauritshuis in Den Haag, waar het komende maand te zien zal zijn. „Ik was helemaal verbaasd.”