Rikkert Harink
Volledig scherm
© Rikkert Harink

Kirstin Wilde over moskeebrief: “Ik wil alleen weten hoe mijn buren zich voelen’’

ENSCHEDE – “Ik ben niet religieus, ik heb geen hoger doel, ik hoef ook geen landelijk statement te maken. Ik wil alleen weten hoe mijn buren zich voelen.”

 1. Gemist? 20.000 euro boete dreigt om volkstuintje in Enschede & De Grolsch Veste in handen van de UEFA
  met videojournaal

  Gemist? 20.000 euro boete dreigt om volkstuin­tje in Enschede & De Grolsch Veste in handen van de UEFA

  Hoe Gerrit uit Almelo na twee bierglazen inburgerde in Warstein en er zelfs koning werd: ‘Het groeide gigantisch uit de klauwen’ | Voor Gerrit Makkinga gaat er niets boven Warsteiner. Niet alleen op het biertje zelf is hij verzot, hij verzamelt ook alles wat los en vastzit van het merk. Z’n band met het merk gaat inmiddels zover dat hij volledig is ingeburgerd in Warstein, het plaatsje in Duitsland waaraan het biertje z’n naam ontleent. De Almeloër bracht het daar nu zelfs tot schutterskoning.
 2. Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?
  lezersvraag

  Mijn moeder (75) slikt al jaren elke dag vijftien pillen, zijn die echt allemaal nodig?

  Passen de medicijnen die je slikt nog wel bij jou? Want van sommige neemt de werking af, of er zijn pillen gekomen met minder bijwerkingen. Als je je zorgen maakt om je vader of moeder dan kan het zeker geen kwaad om de medicatie met je apotheker of huisarts te bekijken, zegt apotheker Sander van den Bogert. In deze rubriek beantwoorden onze deskundigen elke week een lezersvraag over relaties, gezondheid, voeding en andere onderwerpen.