Een arrestatieteam in Enschede begin dit jaar, toen er invallen werden gedaan bij zaken aan De Heurne en de Lipperkerkstraat, in het centrum van de stad.
Volledig scherm
PREMIUM
Een arrestatieteam in Enschede begin dit jaar, toen er invallen werden gedaan bij zaken aan De Heurne en de Lipperkerkstraat, in het centrum van de stad. © News United/Dennis Bakker

Laatste verdachte drugsonderzoek Enschedese growshop op vrije voeten

ENSCHEDE/ALMELO - Fatih K. (30), de laatste nog vastzittende verdachte in een groot internationaal onderzoek rond illegale drugshandel bij growshop Galaxy aan De Heurne in Enschede, komt aanstaande maandag op vrije voeten. Dat heeft de rechtbank in Almelo vrijdag bepaald.

  1. Aantal nieuwe besmettingen in Twente gestegen: 37 positieve coronatests
    kaart

    Aantal nieuwe besmettin­gen in Twente gestegen: 37 positieve corona­tests

    ENSCHEDE - In de regio Twente zijn de afgelopen twee weken 37 mensen positief getest op covid-19. Zo blijkt uit cijfers van het RIVM. In de Achterhoekse gemeentes Aalten en Berkelland zijn in totaal twee mensen positief bevonden, wat het totaal in het verspreidingsgebied van deze krant brengt op 39 nieuwe coronagevallen in de afgelopen twee weken. Dat is hoger dan de cijfers van een week eerder, toen twintig Twentenaren positief werden bevonden.