Makelaar Erik Stuivenberg uit Glanerbrug (links) vroeg het faillissement aan. Woningen worden zo snel en gemakkelijk verkocht, dat hun hulp al bijna niet meer nodig is. Het kostte zijn makelaarskantoor de kop.
Volledig scherm
PREMIUM
Makelaar Erik Stuivenberg uit Glanerbrug (links) vroeg het faillissement aan. Woningen worden zo snel en gemakkelijk verkocht, dat hun hulp al bijna niet meer nodig is. Het kostte zijn makelaarskantoor de kop. © Beeldbewerking DTCT

Makelaar Erik vraagt faillissement aan: 'Huizen al verkocht voor er bord in de tuin staat’

Terwijl de prijzen op de huizenmarkt de pan uit rijzen, is het voor makelaars knokken om het hoofd boven water te houden. Woningen worden zo snel en gemakkelijk verkocht, dat hun hulp al bijna niet meer nodig is. Het kostte Erik Stuivenberg uit Glanerbrug de kop, afgelopen week vroeg hij het faillissement aan. „Ik houd mijn hart vast voor de rest.”

1 reactie

  • K. Doosje

    2 jaar geleden
    Het is werkelijk een bizarre woning-verkoop-markt. Ook desastreus voor deze meneer, maar is het geen idee dat hij het omdraait. Zonder makelaar is het ook erg lastig om "ertussen te komen" als woningzoekende. Als hij zich nou specialiseert als "De Aankoopmakelaar" en met al zijn expertise die doelgroep gaat helpen.