MST in Enschede slecht bereikbaar, bezoekers rijden zich massaal vast

VideoENSCHEDE - Ziekenhuis MST in de Enschedese binnenstad was niet eerder zo slecht bereikbaar als in de laatste weken. Vanwege de vele wegopbrekingen en omleidingen schatten bezoekers hun reistijd soms verkeerd in. Regelmatig komt een patiënt te laat bij de dokter.

Volledig scherm
Het MST in Enschede © Robin Hilberink

Een woordvoerder van MST bevestigt dat de overlast stevig is. „Je zou het misschien niet verwachten, maar volgens de dames van de receptie zijn met name de Enschedeërs niet op tijd. Die kennen de stad en letten daarom niet goed op bij de omleidingsborden. Ze rijden zich massaal vast in de Ripperdastraat.”

Het ziekenhuis gebruikt allerlei kanalen om de bezoekers te informeren. Onder meer via de website en infofolders klinkt de waarschuwing: ‘Iedereen die MST bezoekt, ondervindt last. Uw reistijd is vaak langer’. Bij elke afspraakbevestiging die de deur uitgaat, zit volgens een woordvoerder een flyer met tekst en uitleg over de wegwerkzaamheden.

  1. Arjan Derksen is de nieuwe chef van de Twentse recherche: ‘Je eerste moordzaak sta je niet bij stil’
    PREMIUM

    Arjan Derksen is de nieuwe chef van de Twentse recherche: ‘Je eerste moordzaak sta je niet bij stil’

    HENGELO - Toen hij eerste kerstdag uit bed werd gebeld over de moord op Chantal de Vries in Hengelo, besefte recherchechef Arjan Derksen niet meteen dat hij voor het eerst verantwoordelijk was voor een moordonderzoek. „Daar sta je niet bij stil. Als het gebeurt, wil je gewoon zo goed mogelijk je werk doen.” Inmiddels heeft hij een goed beeld van Twentse onderzoeken naar zware misdaad.