Nagellakker Lars (18) heeft dag na ontslag al nieuwe baan: ‘Hier ben ik wél welkom. Mét nagellak’

Hij nam donderdag ontslag bij Jumbo Glanerbrug, een dag later heeft Lars (18) al een nieuwe baan. De jonge Tukker, die vanwege een conflict over gelakte nagels opstapte, gaat aan de slag als kassamedewerker bij Coop. „Ik ben heel blij.”

7 reacties

 • Yvonne Veld

  2 jaar geleden
  De een z'n dood is de ander z'n brood. Famemomentje gehad, dan kan er nu gewerkt worden. Lars, misschien wel eerst even een workshop nagellakken 💅 gaan doen want ik zie dikgekalkte maar ook witte randen. Als je het doet, doe het dan ook netjes anders ziet het er helemaal niet (hygiënisch) uit. Beetje lippenstift, eyeliner, blush en rokje aan en je bent helemaal de man. Heel veel succes met alles.
 • Annet Grafhorst

  2 jaar geleden
  Helemaal eens, Coop zal het wel niet zo druk hebben, komen ze ook weer eens goed in het nieuws. Ik vind het ook geen gezicht, een man met gelakte nagels. Krijgt hij er ook een oranje rok bij?
 • Mar SIJTSEMA

  2 jaar geleden
  Jumbo heeft gelijk als men eisen stelt aan het uiterlijk van het personeel . Het heeft niets met discriminatie te maken maar met beleid van het concern. En dat geldt voor vele bedrijven . Altijd maar weer dat gemekker over discriminatie moet gewoon eens stoppen .
 • K Punt

  2 jaar geleden
  Haha. Hallo Jumbo? Dag Jumbo! Ik zwaai af met prachtig gelakte nagels! Wat een flater van Jumbo en wat een goede snelle actie van Coop! En Lars..Gefeliciteerd met je nieuwe job! Misschien je nagels eens lakken in oranje/rood. Past perfect bij je nieuwe werkkleding🤪
 • jos zoet

  2 jaar geleden
  Haha, De Coop gaat zich nu profileren t.o.v. de Jumbo. Welke super volgt?